Iedereen voluit kansen

WEB Werkt streeft naar een inclusieve samenleving waar iedereen de kans krijgt om zich volledig te ontplooien en de eigen loopbaan zelf in handen kan nemen. Met kwaliteitsvolle én zinvolle jobs die helpen groeien tot een langdurige en zekere toekomst. 

Onze waarden

Warm

We ontmoeten graag nieuwe mensen en helpen je met veel plezier op je pad. Kom gerust binnen; we ontvangen je altijd met de glimlach. 

Down to earth

We zijn eerlijk en open en staan met de voeten op de grond. Zo weet jij wat je aan ons hebt: realistisch en zorgzaam. 

Versterkend

We begeleiden je op je hele weg, maar jij bepaalt de richting. En dat doen we heel bewust. Wij leren je vaardigheden aan, zodat je zelf verder kan. 

Wie zit er in ons team?

WEB Werkt is een netwerk van mensen, voor mensen. Maak nu alvast kennis met een aantal van onze job-matchmakers.

Hans Van Gorp

Ondertussen ben ik een jongerencoach met toch al enkele jaren op de teller en kan ik (helaas) niet langer zeggen…

Lees meer

Katrien Weygers

Ik ben Katrien, sinds mei 2018 werk ik als trajectbegeleider. Vanaf de eerste dag voelde ik me eigenlijk onmiddellijk thuis…

Lees meer

Kim De Vries

Ik ben Kim en ik werk nu een 5-tal jaren bij WEB Werkt, ik ben er na een leuke stage…

Lees meer

I-Diverso ondersteunt werkgevers

Ook werkgevers hebben soms ondersteuning nodig om iedereen een kans te kunnen geven in hun bedrijf.
I-Diverso helpt hen in hun ontwikkeling naar een inclusieve onderneming. We zoeken op hun vraag naar geschikte kandidaten en bieden job- en taalcoaching en HR-ondersteuning voor werving & selectie, onboarding en retentie. 

WEB Blenders: samen werken aan de samenleving

WEB Werkt maakt deel uit van de groep WEB en Blenders. We zijn mensgerichte ondernemers die impactvolle bedrijfsactiviteiten ontplooien en kansen creëren op betekenisvol werk voor iedereen. Zo bouwen we mee aan een florerende veerkrachtige samenleving

Jobkansen door eigen tewerkstelling

Naast ons breed en groeiend netwerk van werkgevers in de Kempen en Mechelen, bieden we ook zelf initiatieven om mensen kwalitatieve en zinvolle jobs te geven. Momenteel  kan je aan het werk bij Eethuis en Kontoer, Informatek, ResourceLab, WEB Poetshulp, Assist Klusdienst, Assist Energiesnoeiers en Kringwinkel WEB.  

Blenders

Blenders wil een vinger aan de pols zijn voor de noden en kansen in de samenleving. We vormen een platform om samen met onze partners innovatieve oplossingen te ontwikkelen en deze in te zetten via impactgedreven businessmodellen. 

Wil jij ook één van onze jobmatchers worden?
Ook wij verwelkomen graag nieuw talent.