Wat kost de begeleiding mij?

We werken samen met onder andere de VDAB, waardoor ze in de meeste gevallen voor jou kosteloos is. Wel dienen we hiervoor een aantal administratieve formaliteiten in orde te maken.Ben je werkend en wil je graag een andere richting uitgaan met je loopbaan? Dan kan je gebruik maken van loopbaancheques om je begeleiding te bekostigen.

Hoe vraag ik loopbaancheques aan voor een loopbaanbegeleiding?

Tijdens de loopbaanbeleiding gaan onze ervaren coaches met jou aan de slag. Ze begeleiden je in een persoonlijke zoektocht naar wie je bent, wat je kan en waar je naartoe wilt. Niet alleen krijg je inzicht in je sterke eigenschappen, je verkent nieuwe invalshoeken, ontdekt verborgen talenten en verstevigt je positie op de arbeidsmarkt. Samen met de coach bouw je aan een persoonlijk ontwikkelingsplan, dat voor jou de weg uitstippelt en een nieuwe, verfrissende wending geeft aan je loopbaan.

Iedere begeleiding is een traject op maat. Omdat het belangrijk is dat je met de coach een klik voelt, is het eerste kennismakingsgesprek volledig vrijblijvend en gratis.

Een loopbaancheque kost 40€ (4 sessies van één uur). Voor het aanvragen van loopbaancheques, kan je terecht op de website van VDAB. De werkgever kan tussenkomen in deze kosten. Tijdens de loopbaanbegeleiding zal de coach je gegevens wel strikt vertrouwelijk behandelen. Dit wil zeggen dat er met de werkgever geen enkele uitwisseling is over de loopbaanbegeleiding of de inhoud ervan.

Ik ben werkzoekend, maar nog niet ingeschreven bij VDAB, wat moet ik nu doen?

Als je plots zonder werk bent, is het eerste wat je best kan doen, je inschrijven als werkzoekende bij de VDAB. Je kan je online inschrijven of telefonisch via het gratis nummer 0800 30 700 (elke werkdag van 8 tot 16.30 uur). Heb je toch graag wat meer informatie of iemand die dit even samen met jou doet? Kom dan zeker eens langs op één van onze open sollicitatiecafés, dan helpt Carolien je met plezier verder.

Nog aan het werk of thuis omdat je ziek bent, maar toch op zoek naar iets anders?

Ook dan kan je bij ons terecht! Stel je vraag via een berichtje, maak een afspraak of spring eens binnen bij het open sollicitatiecafé, dan helpen we je graag verder.

Kunnen jullie me na het volgen van een opleiding ook nog verder helpen in het zoeken naar werk

Absoluut! Als je in de opleiding klaargestoomd werd voor een bepaald beroep, gaan we graag met jou aan de slag om je te helpen met solliciteren, want dat is niet altijd eenvoudig. Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ik wil zelf graag stage doen bij WEB Werkt, hoe stel ik mij kandidaat?

Wat fijn dat je interesse hebt in WEB werkt! Je kan je vraag en wat informatie over jezelf hier doorgeven, dan contacteren we jou voor een kennismaking.