Vind jezelf opnieuw met loopbaanbegeleiding.

Neem je loopbaan in eigen handen en geef ze een nieuwe energie of richting met de professionele loopbaancoaches van WEB Werkt.  

Gun jezelf een frisse start

Voel je dat het in je werk, leven of voor jezelf een andere weg uit moet? Onze ervaren loopbaancoaches zijn graag je gids in je persoonlijke zoektocht. Elke begeleiding is voor ons maatwerk en begint met een goed gesprek. We kijken naar je persoonlijkheid, wat je kan en de richting die je uit wil. Daarna bouwen we samen aan jouw eigen ontwikkelingsplan. 

Zo leer je niet enkel je sterke punten en ongekende talenten kennen, maar verken je ook nieuwe mogelijkheden. Zodat jij met meer vertrouwen in de jobmarkt komt te staan. 

Hoe verloopt je begeleiding?

Je begint met een vrij en gratis kennismakingsgesprek. Zo kan je zelf aanvoelen of de coach bij je past. Is er een klik, dan kan een begeleiding van 4 of 7 uur worden gestart.  Je coach doorloopt 4 stappen met jou.  

Doel bepalen

Wat motiveert je? Welke jobs passen bij jou? Met verschillende oefeningen en opdrachten krijg je een goed zicht op je kennen en kunnen.  

Ontwikkelingsplan opstellen

Samen met je coach bespreek je de stappen die je moet nemen om je doel te bereiken. 

Plan uitvoeren en bijsturen

Staat alles vast? Tijd om in actie te schieten en het plan én jou te laten werken. Kunnen er nog zaken beter, dan verfijnen we de aanpak.  

Opvolging

Ook als je aan het werk bent, kan je op ons rekenen. Wij blijven je volgen en sturen bij wanneer dit nodig is. 

Begeleiding met loopbaancheques van de VDAB

Je kan bij de VDAB loopbaancheques aankopen om de kosten van een begeleiding haalbaar te houden. Voor 4 momenten van 1 uur betaal je 40 euro. Je kan je cheques hier aanvragen.