Katrien Weygers
Terug naar overzicht

Ik ben Katrien, sinds mei 2018 werk ik als trajectbegeleider. Vanaf de eerste dag voelde ik me eigenlijk onmiddellijk thuis bij WEB Werkt. Dat vind ik in mijn begeleidingen zelf ook erg belangrijk. Mensen moeten zichzelf kunnen zijn en zich goed kunnen voelen tijdens hun traject. Ik vind het belangrijk om met een open blik naar de wereld en naar anderen te kijken. Daarom sta ik graag stil bij ieders kwaliteiten en interesses. Ik heb zelf al heel wat van de wereld gezien en hou zeker van “good vibes”, maar sta met de beide benen op de grond. Het bespreken van moeilijkheden en groeipunten ga ik dan ook niet uit de weg, da’s gewoon nodig om vooruitgang te maken samen. Mensen in hun kracht zetten geeft mij energie.  

Ik kijk ernaar uit om je te leren kennen.