Terug naar overzicht

Je bent bij WEB Werkt aan het juiste adres! Wij hebben al méér dan 30 jaar ervaring in  het ondersteunen van mensen in hun zoektocht naar een job op maat. Jaarlijks ondersteunen wij ongeveer 2000 mensen bij het vinden van werk of tijdens hun werk. Zoals je kan zien heeft de arbeidsmarkt voor ons dus geen geheimen meer!    

Stap voor stap en aan de hand van een persoonlijke aanpak, ga je samen met één van onze gedreven coaches op zoek naar een passende job.   

Onze troeven

  • Eén vaste coach voor het hele traject.  
  • Wij hebben reeds een uitgebreid werkgeversnetwerk opgebouwd doorheen de jaren.  
  • We zitten op verschillende locaties. Voor ieder wat wils dus vast en zeker ook voor jou!  
  • Afspraken kunnen zowel fysiek als digitaal doorgaan.  

Onze aanpak

Bij WEB Werkt brengen we je talenten en ontwikkelpunten in kaart en bekijken we waar jouw interesses liggen. Met deze informatie gaan we dan samen aan de slag en zorgen we ervoor dat je een helder beeld van jezelf én van de actuele arbeidsmarkt krijgt.  

Onze aanpak is hartelijk en op jouw maat. We komen op regelmatige basis samen om de koppen bij elkaar steken zodat we de huidige stand van zaken kunnen bespreken en brainstormen over de te nemen stappen.  

We kijken er nu al naar uit om samen met jou een traject op maat uit te stippelen.  Nieuwsgierig naar wie we zijn? Ontdek hier onze coaches.  

Afspraak maken?