Terug naar overzicht

Waarom een ervaringsbewijs?

Waar heb je ervaring in?

Als opleider-begeleider help je nieuwe medewerkers wegwijs in hun nieuwe omgeving. Je geeft uitleg over taken, begeleidt bij het uitvoeren ervan en evalueert hun prestaties. Zo worden ze snel zelfstandig en dragen ze optimaal bij aan de organisatie. 

Hoe behaal je het?

Via een Erkennen van Verworven Competenties (EVC)-traject toon je je vaardigheden. Je verzamelt bewijsmateriaal, stelt een portfolio op en legt een praktische proef af. Zo bewijs je dat je klaar bent om aan de slag te gaan!

Versterk je profiel met een ervaringsbewijs

Ben je al een krak in het opleiden en begeleiden van anderen, maar mis je het officiële attest/mandaat om dit nog meer in te zetten in je bedrijf? Met een ervaringsbewijs Opleider-Begeleider bewijs je zwart op wit dat je de knepen van het vak beheerst. Zo verhoog je je kansen op de arbeidsmarkt én kan je je vaardigheden officieel inzetten binnen bedrijven en organisaties. 

Voor wie?

Dit ervaringsbewijs is gratis voor werkzoekenden en werknemers.  
We bekijken graag samen met jou of je in aanmerking komt! 

Hoe behaal je het?

Via een ervaringsbewijstraject toon je je vaardigheden. Je verzamelt bewijsmateriaal, stelt een portfolio op en legt een praktische proef af. Zo bewijs je dat je klaar bent om aan de slag te gaan! 

Met een ervaringsbewijs Opleider-Begeleider ben je klaar voor een succesvolle carrière!

Meer info? Info op VDAB-website: https://www.vdab.be/opleidingen/leren-en-werken/laat-je-ervaring-erkennen 

Schrijf jezelf in voor een traject ervaringsbewijs als opleider-begeleider