Gerard Sanders – Sr. Teamleader Bpost  
Terug naar overzicht

Wij werken al enkele jaren samen met WEB Werkt, ze zitten naast onze deur. Een hele tijd geleden hebben ze hun werking een keer aan ons voorgesteld. Omdat we zeer krap zaten met personeel, leek het ons interessant om de samenwerking een kans te geven.

Ondertussen zijn er heel wat mensen die bij ons een stage hebben gedaan, en zelfs de helft daarvan kon op termijn bij Bpost starten met een contract onbepaalde duur, zowel in onze collect-afdeling als bij de postbodes. En ook voor de andere helft die niet in dienst kwam, was dit een waardevol traject. Ze komen dan na een stage bijvoorbeeld toch tot het besef dat de job niets voor hen is, of dat de uren niet goed te combineren zijn met hun privésituatie…

We hebben echt vertrouwen in de coaches van WEB Werkt, en denken vaak samen creatief na hoe we de job toch op maat van de kandidaat kunnen aanbieden. Ze denken steeds op lange termijn en streven, net als wij, naar een duurzame tewerkstelling. Ik vind het echt fijn om met een partner als WEB Werkt samen te werken en mensen te laten groeien op hun eigen tempo.